El-indkøb på tværs af landegrænser letter administrationen

Gennemskuelighed og mindre administration

Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland var NORDIC den oplagte el-aftale for transportvirksomheden Frode Laursen. Den sikrer, at der kun er én kontaktperson og én måde at opgøre fakturaerne på. Frode Laursen havde tidligere en aftale per land og flere aftaler Sverige. For hvert land var afregningen forskellig, og det kunne derfor være svært at gennemskue fakturaerne.

”NORDIC gør det meget mere overskueligt for os, og det giver en øget grad af gennemsigtighed, at afregningerne nu er ens. Det kan være svært at gennemskue, hvordan man opgør fakturaer i hvert land, så vi er rigtig glade for den her aftale,” siger Jakob Gundal Nikolajsen fra Frode Laursen.

En kombination af to løsninger
Frode Laursen har en el-aftale kombineret af NORDIC og UPSIDE. Sammen med Midtjysk Elhandel har de lagt en fast strategi for deres el-indkøb på baggrund af den risikoprofil, de ønsker. Derfra tager Midtjysk Elhandel over og overvåger el-markedet for virksomheden, og indkøber el flere gange om året. På den måde spredes risikoen, og man opnår samtidig den bedste markedspris.

Gennemsigtighed er et nøgleord

Midtjysk Elhandel kører med ’Open Book’. Det betyder, at Frode Laursen til enhver tid kan se alle detaljer om, hvad der er købt ind og hvornår.  ”Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Midtjysk Elhandel. Alt ligger åbent frem, og vi bliver inddraget løbende både via de kvartalsvise rapporter og ved regelmæssig kontakt,” siger Jakob Gundal Nikolajsen.

En aftale er en aftale med Midtjysk Elhandel - det fungerer bare. Der har været tryghed fra dag ét. Jakob Gundal Nikolajsen, Bygningschef, Frode Laursen

Dine fordele med NORDIC

  • Single Point of Contact i forhold til el-handel i Skandinavien
  • Partner med mange års erfaring med elhandel i de Skandinaviske lande
  • Prisbillige el-aftaler og mindre administration
  • Ens form på aftaler og materiale på tværs af landene mindsker arbejdsgangene

Kontakt os allerede i dag