Professionel overvågning sikrer skarp el-pris og budgetsikkerhed

Et tillidsfuldt samarbejde

Med løsningen UPSIDE står Midtjysk Elhandel for Himmerlands Grovvarers overvågning af el-markedet og sørger for at købe ind til den rigtige el-pris. Indkøbet af el følger en fastlagt strategi, der er aftalt med virksomheden, så man følger den risikoprofil der giver budgetsikkerhed. 

”Med Midtjysk Elhandel har vi en professionel sparringspartner, som bidrager til, at vi får det rigtige el-indkøb i vores virksomhed. Det er et tillidsfuldt samarbejde, og de er gode til at forstå vores behov og hvad vi har af ønsker og interesser,” siger Torben Frederiksen, CEO i Himmerlands Grovvarer.

Det handler om at møde folk i øjenhøjde, og det er Midtjysk Elhandel gode til. De kan sætte sig ind i vores forretning, og det vi arbejder med. Torben Frederiksen, CEO, Himmerlands Grovvarer

Minimering af uforudsete udgifter

Himmerlands Grovvarer sælger dyrefoder, såsæd og andre produkter til landbruget. Virksomheden sælger de fleste varer til deres kunder på store ordrer til en fast pris, hvilket betyder, at de kender deres indtægter et stykke ud i fremtiden. Det er vigtigt for virksomheden at minimere risikoen for uforudsete udgifter i samme periode og dermed opnå budgetsikkerhed. Derfor var UPSIDE den rette løsning for Himmerlands Grovvarer.

”UPSIDE passer godt til vores virksomhed og den måde, vi tænker risici på. Vi har et ønske om at afdække vores udgifter og kende så mange faktorer, så langt ud i fremtiden, som muligt,” siger Torben Frederiksen.

Indkøb på det helt rette tidspunkt 

Med en virksomhed af Himmerlands Grovvarers størrelse kan der være rigtig mange penge at spare på elregningen, hvis man køber rigtigt ind. Det handler om at ramme det helt rigtige tidspunkt. For Himmerlands Grovvarer er det afgørende, at de er trygge ved den virksomhed, der varetager deres el-indkøb.

Med UPSIDE får du

  • 'Profit-split' og garanti for, at prisen ikke overstiger markedsprisen
  • Mindre administration og budgetsikkerhed
  • Professionel overvågning af markedet
  • El-indkøbere med årelang erfaring 
  • Tilpasset aftale efter virksomhedens ønsker og behov
  • Høj grad af gennemsigtighed med en kvartalsvis og årlig markedsrapport, der viser, hvordan du ligger i forhold til den gennemsnitlige markedspris

Kontakt os allerede i dag