El-aftalen, der matcher din risikoprofil

Få hjælp til at vælge den rigtige el-aftale

Sammen finder vi den løsning, der matcher din virksomhed

Fælles for vores el-aftaler er, at du får vores professionelle og kompetente rådgivere med i købet. Sammen sikrer vi, at du får den løsning, der matcher dit behov. Både når det gælder pris, risikoprofil og styrkelse af din CSR-profil. En el-aftale er ikke et generisk produkt, men skal sammensættes og tilpasses, så den matcher den enkelte virksomhed.  

Få en løsning, der matcher dit behov

Kontakt os allerede i dag

Maj-Britt Christiansen

Key Account Manager

Læs mere om Maj-Britt

Søger du et grønt alternativ?

Alle vores el-aftaler kan leveres som klimavenlig el fra vedvarende energikilder.

Cases - det siger kunderne 

El-indkøb på tværs af landegrænser letter administrationen

Gennemskuelighed og mindre administration var nøgleordene for transportvirksomheden Frode Laursen. Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland var løsningen NORDIC derfor det rette valg. NORDIC sikrer, at der kun er én kontaktperson, og én måde at opgøre regningerne på tværs af landegrænser.

Professionel overvågning sikrer skarp el-pris og budgetsikkerhed

Med løsningen UPSIDE står Midtjysk Elhandel for overvågningen af el-markedet og sørger for at købe ind til den rigtige pris. Himmerlands Grovvarer sælger de fleste varer til deres kunder på store ordrer til en fast pris. Virksomheden kender deres indtægter et stykke ud i fremtiden, og har samtidig brug for at minimere risikoen for uforudsete udgifter i samme periode. UPSIDE var derfor den rette løsning for Himmerlands Grovvarer.

Hvorfor vælge Midtjysk Elhandel
som din samarbejdspartner?

Individuelle løsninger

Med et indgående markeds-kendskab sammensætter vi produkterne, så du får præcis den løsning, du har behov for - hverken mere eller mindre. En løsning der er skarp på pris, din risikoprofil og som samtidig kan styrke din CSR-profil.

Rådgivning, der gør forskellen

En lang brancheerfaring sikrer dig professionel og pålidelig rådgivning. Vi sætter os grundigt ind i dit behov, så vi kan yde dig den bedste individuelle sparring. Vi er stolte af, at 95% af vores kunder fornyer deres aftale.

Altid tilgængelig

Du kan få fat i os præcis, når du har brug for det. Vi er ved telefonerne og på mail 24/7–360 dage om året. Du får én kontakt til el-indkøb i hele Norden, og adgang til en række specialister, der alle brænder for at udnytte el bedst muligt.

Salgs- og leveringsbetingelser

Gældende i varslingsperioden

Salgs- og leveringsbetingelser

Gældende pr. 1. januar 2020

Gældende pr. 1. februar 2020