Corporate PPA - vedvarende energi uden om elbørsen

Vil du indkøbe el direkte fra producenten?

Køb din vedvarende energi direkte fra producenten

En Corporate PPA (Power Purchase Agreement) er en aftale mellem større erhvervsvirksomheder og el-producenter. Aftalen giver dig mulighed for at købe certificeret vedvarende energi direkte fra el-producenten uden om elbørsen.

Du køber en del eller den totale mængde af el, som producenten producerer. Aftalen er med til at øge produktionen af vedvarende energi i Danmark. Din virksomhed reducerer sit CO2-udslip, styrker sin bæredygtige profil og køber el billigere end på børsen.

Midtjysk Elhandel har vidtgående kontakter til producenter af vedvarende energi. Vi sørger for risikostyring samt de praktiske aspekter i forbindelse med el-levering og håndtering af de grønne certifikater. Vi kan derfor hjælpe dig med at tegne en Corporate PPA og rådgive dig i processen.  

Kontakt os, så vi kan tale nærmere om dine behov

4 væsentlige fordele ved Corporate PPA

  • Du køber din el direkte fra producenten
  • Du er med til at øge produktionen af vedvarende energi og får certifikat på det
  • Din virksomhed reducerer sit CO2-udslip og styrker CSR-profilen
  • Du er sikret en fast pris på el i op til 15 år gennem en fastprisaftale

Søger du et grønt alternativ?

Alle vores el-aftaler kan leveres som klimavenlig el fra vedvarende energikilder.

Kontakt os i dag og lad os starte dialogen

Cases - det siger kunderne 

El-indkøb på tværs af landegrænser letter administrationen

Gennemskuelighed og mindre administration var nøgleordene for transportvirksomheden Frode Laursen. Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland var løsningen NORDIC derfor det rette valg. NORDIC sikrer, at der kun er én kontaktperson, og én måde at opgøre regningerne på tværs af landegrænser.

Professionel overvågning sikrer skarp el-pris og budgetsikkerhed

Himmerlands Grovvarer sælger de fleste varer til deres kunder på store ordrer til en fast pris. Virksomheden kender deres indtægter et stykke ud i fremtiden og har samtidig brug for at minimere risikoen for uforudsete udgifter i samme periode. Med UPSIDE står Verdo for overvågningen af el-markedet og sørger for at købe ind til den rigtige pris.