FAST - fastprisaftale på el og 100% volumenfleksibilitet

Sikr den bedste el-aftale allerede i dag

Lås el-prisen og hold styr på udgifterne

Med en fastprisaftale får du el til en fast pris i en aftalt periode. På den måde bliver du uafhængig af prisudsving på el-markedet og får det fulde overblik over virksomhedens el-udgifter.

En fastprisaftale giver dig budgettryghed og gør det lettere at overskue udgifterne i virksomheden. Aftalen inkluderer fuld volumenfleksibilitet, hvilket betyder, at virksomheden altid afregnes til den aftalte pris, uanset om der årligt forbruges mere eller mindre end forventet.

Sådan fastsættes prisen

Prisen på el fastsættes på den nordiske elbørs efter udbud og efterspørgsel samt markedets forventninger til prisen i fremtiden. Vi følger prisudviklingen tæt og sikrer virksomheden en fastlåsning af el-prisen på et gunstigt tidspunkt.

Fast_pris_på_el
FAST giver budgetsikkerhed og vished om el-omkostningerne. Det virker som et værn mod prisstigninger. Tom Wilson, Key Account Manager i Midtjysk Elhandel

3 fordele ved en FAST el-aftale

  • Du får budgettryghed, da du kender dine el-udgifter for den aftalte periode
  • Aftalen inkluderer fuld volumenfleksibilitet
  • Vi følger prisudviklingen for dig

Søger du et grønt alternativ?

Alle vores el-aftaler kan leveres som klimavenlig el fra vedvarende energikilder.

Kontakt os i dag og lad os starte dialogen

Henrik Bach Pedersen

Salgs- og kundechef

Læs mere om Henrik
Henrik Degn Thomsen

Key Account Manager

Læs mere om Henrik
René Andreas Svendsen

Key Account Manager

Læs mere om René
Jan Fuglsang

Key Account Manager

Læs mere om Jan

Cases - det siger kunderne 

El-indkøb på tværs af landegrænser letter administrationen

Gennemskuelighed og mindre administration var nøgleordene for transportvirksomheden Frode Laursen. Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland var løsningen NORDIC derfor det rette valg. NORDIC sikrer, at der kun er én kontaktperson, og én måde at opgøre regningerne på tværs af landegrænser.

Professionel overvågning sikrer skarp el-pris og budgetsikkerhed

Himmerlands Grovvarer sælger de fleste varer til deres kunder på store ordrer til en fast pris. Virksomheden kender deres indtægter et stykke ud i fremtiden og har samtidig brug for at minimere risikoen for uforudsete udgifter i samme periode. Med UPSIDE står Verdo for overvågningen af el-markedet og sørger for at købe ind til den rigtige pris.