GRØN EL - certificeret klimavenlig energi

Boost din bæredygtige profil med grøn el

Miljøcertificeret el – det klimavenlige valg

GRØN el styrker virksomhedens grønne profil og bidrager til at gøre alle led i produktionen bæredygtig. GRØN omfatter levering af strøm fra en miljøcertificeret el-produktion baseret på vedvarende energikilder. Ved aftalens indgåelse udsteder Midtjysk Elhandel et certifikat som dokumentation for el-leverancen, der svarer til virksomhedens forbrug.

Et vigtigt element i en samlet bæredygtig strategi
Køb af den klimavenlige, certificerede strøm er en tillægsaftale til virksomhedens eksisterende el-leverance. Vi anbefaler klimavenlig energi som et delelement i en samlet bæredygtig strategi til virksomheder, der ønsker at tage del i og bidrage til en mere klimavenlig energiproduktion.

grøn certificeret el

Sådan fastsættes prisen

Prisen på miljøcertificeret el fastsættes på baggrund af udbud og efterspørgsel på miljøcertifikaterne. Hertil kommer et tillæg for håndtering og administration af aftalen.

Klimavenlig, certificeret strøm er et vigtigt led i virksomheders samlede strategi for bæredygtighed. Henrik Ravn, Key Account Manager i Midtjysk Elhandel

3 fordele ved GRØN

  • Du tager et aktivt samfundsansvar
  • Du styrker virksomhedens grønne profil og bidrager til øget produktion af vedvarende energi
  • Du modtager dokumentation for din certificerede el-leverance, som kan bruges i markedsføringen af din virksomhed 

Kontakt os allerede i dag

Maj-Britt Christiansen

Key Account Manager

Læs mere om Maj-Britt

Cases - det siger kunderne 

Professionel overvågning sikrer skarp el-pris og budgetsikkerhed

Med løsningen UPSIDE står Midtjysk Elhandel for overvågningen af el-markedet og sørger for at købe ind til den rigtige pris. Himmerlands Grovvarer sælger de fleste varer til deres kunder på store ordrer til en fast pris. Virksomheden kender deres indtægter et stykke ud i fremtiden, og har samtidig brug for at minimere risikoen for uforudsete udgifter i samme periode. UPSIDE var derfor den rette løsning for Himmerlands Grovvarer.

El-indkøb på tværs af landegrænser letter administrationen

Gennemskuelighed og mindre administration var nøgleordene for transportvirksomheden Frode Laursen. Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland var løsningen NORDIC derfor det rette valg. NORDIC sikrer, at der kun er én kontaktperson, og én måde at opgøre regningerne på tværs af landegrænser.