MATCH - pulje-el giver stordriftsfordele 

Sikr den bedste el-aftale allerede i dag

Et indkøbsfællesskab garanterer el-prisens loft og matcher markedsprisen

Med en MATCH-aftale indgår din virksomhed i en fælles indkøbsstrategi, hvor der indkøbes el til de virksomheder, som indgår i den fælles pulje. Indkøbsfællesskabet betyder en større indkøbsvolumen, som giver dig stordriftsfordele og samtidig slipper du for at bruge egne ressourcer på at vurdere markedssituationen.

Indkøbet af din strøm sker efter en på forhånd fastlagt indkøbsplan og med en lav risikoprofil. Du får en konkurrencedygtig og fast elpris, der gælder for hvert leveranceår.

Match-aftale

Garanti for loft

MATCH-aftalen giver garanti for elprisens loft. Det betyder, at indkøber vi lavere til puljen end den gennemsnitlige markedspris på elbørsen, nyder alle virksomheder i indkøbsfællesskabet godt af fortjenesten. Handler vi derimod ind til højere priser end den gennemsnitlige pris på markedet, bærer Midtjysk Elhandel tabet og betaler forskellen til alle deltagere i puljen. Det sikrer virksomhederne i puljen en elpris, der aldrig overstiger markedsprisen.

I et indkøbsfællesskab giver vi dig garanti for, hvor høj el-prisen kan blive. Det sikrer dig en konkurrencedygtig elpris – altid. Henrik Ravn, Key Account Manager i Midtjysk Elhandel

5 fordele ved en MATCH el-aftale

  • Du opnår stordriftsfordele
  • Du slipper for administration og overvågning af markedet
  • Din el bliver indkøbt i tæt samarbejde med professionelle indkøbere med årelang erfaring
  • Du får garanti for, at prisen ikke overstiger markedsprisen
  • Du får fuld volumenfleksibilitet ved ændringer i årsforbruget

Søger du et grønt alternativ?

Alle vores el-aftaler kan leveres som klimavenlig el fra vedvarende energikilder.

Kontakt os i dag og lad os starte dialogen

Henrik Bach Pedersen

Salgs- og kundechef

Læs mere om Henrik
Henrik Degn Thomsen

Key Account Manager

Læs mere om Henrik
René Andreas Svendsen

Key Account Manager

Læs mere om René
Jan Fuglsang

Key Account Manager

Læs mere om Jan

Cases - det siger kunderne 

El-indkøb på tværs af landegrænser letter administrationen

Gennemskuelighed og mindre administration var nøgleordene for transportvirksomheden Frode Laursen. Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland var løsningen NORDIC derfor det rette valg. NORDIC sikrer, at der kun er én kontaktperson, og én måde at opgøre regningerne på tværs af landegrænser.

Professionel overvågning sikrer skarp el-pris og budgetsikkerhed

Himmerlands Grovvarer sælger de fleste varer til deres kunder på store ordrer til en fast pris. Virksomheden kender deres indtægter et stykke ud i fremtiden og har samtidig brug for at minimere risikoen for uforudsete udgifter i samme periode. Med UPSIDE står Verdo for overvågningen af el-markedet og sørger for at købe ind til den rigtige pris.