NORDIC - el på tværs af de nordiske lande

Saml din el-aftaler i dag

En samlet tilgang til el-markedet giver billigere strøm

Har din virksomhed aktiviteter på tværs af Danmark, Norge, Sverige, Island og Finland? NORDIC er et el-samarbejde netop målrettet nordiske virksomheder.

Med NORDIC får du en gennemsigtighed i fakturaerne, da afregningen foregår ens, uanset hvilket land din el er indkøbt i. Du har én kontakt til hele dit el-indkøb i Norden, hvilket betyder mindre administration for dig og din virksomhed.

Midtjysk Elhandel tilbyder med løsningen NORDIC store nordiske erhvervskunder én samlet tilgang til det nordiske el-marked. Formålet er at indkøbe prisbillig el, yde en samlet professionel el-rådgivning og minimere administrationen for virksomheden ved at samle el-indkøbet ét sted.

5 fordele ved NORDIC

  • Single Point of Contact på el-handel i Norden
  • Partner med mange års erfaring med elhandel i de nordiske lande
  • Prisbillige el-aftaler
  • Mindre administration
  • Ens form på aftaler og materiale på tværs af landene

 

Hvad er NORDIC?

NORDIC er udkommet af et partnerskab mellem en række stærke el-selskaber med lang erfaring inden for elhandel i Norden. NORDIC gør el-indkøb på tværs af landegrænser nemmere for nordiske virksomheder. Partnerskabet hedder Sharing Power.

Nordic_el_MEH

Søger du et grønt alternativ?

Alle vores el-aftaler kan leveres som klimavenlig el fra vedvarende energikilder.

Kontakt os i dag og lad os starte dialogen

Henrik Bach Pedersen

Salgs- og kundechef

Læs mere om Henrik
Henrik Degn Thomsen

Key Account Manager

Læs mere om Henrik
René Andreas Svendsen

Key Account Manager

Læs mere om René
Jan Fuglsang

Key Account Manager

Læs mere om Jan

Cases - det siger kunderne 

El-indkøb på tværs af landegrænser letter administrationen

Gennemskuelighed og mindre administration var nøgleordene for transportvirksomheden Frode Laursen. Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland var løsningen NORDIC derfor det rette valg. NORDIC sikrer, at der kun er én kontaktperson, og én måde at opgøre regningerne på tværs af landegrænser.

Professionel overvågning sikrer skarp el-pris og budgetsikkerhed

Himmerlands Grovvarer sælger de fleste varer til deres kunder på store ordrer til en fast pris. Virksomheden kender deres indtægter et stykke ud i fremtiden og har samtidig brug for at minimere risikoen for uforudsete udgifter i samme periode. Med UPSIDE står Verdo for overvågningen af el-markedet og sørger for at købe ind til den rigtige pris.