SPOT - el-aftale til spotpris

Sikr den bedste el-aftale allerede i dag

Er du fleksibel og kan du acceptere
svingende el-priser?

Har du mulighed for at omfordele dit forbrug til perioder med den billigste el-pris, er SPOT løsningen for dig. Med en Spotaftale betaler du den reelle spotpris på el. El-aftalen er velegnet til virksomheder, der vil satse på en mulig gevinst i et faldende el-marked, men som samtidig er villige til at acceptere de til tider store prisudsving. SPOT anbefaler vi til dig, der kan omfordele virksomhedens el-forbrug til perioder med lave priser.

Sådan fastsættes spotprisen

SPOT er den rene markedspris, som fastsættes på timebasis og gælder for døgnets 24 timer. Priserne varierer fra time til time, og svinger ofte med flere hundrede procent inden for et døgn. Der kan derfor være store udsving i el-prisen i spotaftalen hen over perioden, men på sigt har det vist sig at give dig den billigste el. Aftalen kan med kort varsel konverteres til en anden aftale, hvis det undervejs viser sig at være en fordel for din virksomhed.

Spot_eaftale_Midtjysk_elhandel
Der er penge at hente for de virksomheder, der kan udnytte mulighederne i et faldende el-marked. Henrik Ravn, Key Account Manager i Midtjysk Elhandel

3 fordele ved en SPOT el-aftale

  • Mulighed for at få gevinst i et el-marked med lave priser
  • Du kan aktivt udnytte prisudsving på el-markedet
  • Aftalen kan med kort varsel konverteres til en anden aftale

Søger du et grønt alternativ?

Alle vores el-aftaler kan leveres som klimavenlig el fra vedvarende energikilder.

Kontakt os i dag og lad os starte dialogen

Henrik Bach Pedersen

Salgs- og kundechef

Læs mere om Henrik
Henrik Degn Thomsen

Key Account Manager

Læs mere om Henrik
René Andreas Svendsen

Key Account Manager

Læs mere om René
Jan Fuglsang

Key Account Manager

Læs mere om Jan

Cases - det siger kunderne

El-indkøb på tværs af landegrænser letter administrationen

Gennemskuelighed og mindre administration var nøgleordene for transportvirksomheden Frode Laursen. Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland var løsningen NORDIC derfor det rette valg. NORDIC sikrer, at der kun er én kontaktperson, og én måde at opgøre regningerne på tværs af landegrænser.

Professionel overvågning sikrer skarp el-pris og budgetsikkerhed

Himmerlands Grovvarer sælger de fleste varer til deres kunder på store ordrer til en fast pris. Virksomheden kender deres indtægter et stykke ud i fremtiden og har samtidig brug for at minimere risikoen for uforudsete udgifter i samme periode. Med UPSIDE står Verdo for overvågningen af el-markedet og sørger for at købe ind til den rigtige pris.