El-aftaler til erhverv

Vi er en grøn og ordentlig elhandler funderet på det danske og skandinaviske marked. Hos os er det gennemskueligt at være kunde.

Hvorfor vælge Midtjysk Elhandel
som din samarbejdspartner?

Individuelle løsninger

Med et indgående markeds-kendskab sammensætter vi produkterne, så du får præcis den løsning, du har behov for - hverken mere eller mindre. En løsning der er skarp på pris, din risikoprofil og som samtidig kan styrke din CSR-profil.

Rådgivning, der gør forskellen

En lang brancheerfaring sikrer dig professionel og pålidelig rådgivning. Vi sætter os grundigt ind i dit behov, så vi kan yde dig den bedste individuelle sparring. Vi er stolte af, at 95% af vores kunder fornyer deres aftale.

Altid tilgængelig

Du kan få fat i os præcis, når du har brug for det. Vi er ved telefonerne og på mail 24/7–360 dage om året. Du får én kontakt til el-indkøb i hele Norden, og adgang til en række specialister, der alle brænder for at udnytte el bedst muligt.

Sharing Power - et nordisk samarbejde 

Sharing Power er dannet efter konkrete forespørgsler fra erhvervskunder i forhold til indkøb af el på tværs af landegrænserne i de nordiske lande. Norden bliver ofte betragtet som ét samlet marked af virksomhederne, og det er derfor naturligt at tilbyde én samlet tilgang til el-indkøb.

Kontakt os i dag og lad os starte dialogen

Jan Fuglsang

Key Account Manager

Læs mere om Jan

Cases - det siger kunderne 

Indkøbsfællesskab sikrer grøn elpris, der matcher markedsprisen

Tinghallen i Viborg målsætter at være Danmarks førende koncerthus. Men udviklingen skal ske med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Som led i den proces har Tinghallen indgået en el-aftale, hvor Midtjysk Elhandel sikrer Tinghallen grønne, stabile elpriser med optimal risikospredning og prisoptimering - og med 100% transparens i indkøbssamarbejdet.

El-indkøb på tværs af landegrænser letter administrationen

Gennemskuelighed og mindre administration var nøgleordene for transportvirksomheden Frode Laursen. Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland var løsningen NORDIC derfor det rette valg. NORDIC sikrer, at der kun er én kontaktperson, og én måde at opgøre regningerne på tværs af landegrænser.

Professionel overvågning sikrer skarp el-pris og budgetsikkerhed

Himmerlands Grovvarer sælger de fleste varer til deres kunder på store ordrer til en fast pris. Virksomheden kender deres indtægter et stykke ud i fremtiden og har samtidig brug for at minimere risikoen for uforudsete udgifter i samme periode. Med UPSIDE står Midtjysk Elhandel for overvågningen af el-markedet og sørger for at købe ind til den rigtige pris.

Få seneste markedsnyt