Grøn strøm

– et vigtigt skridt på vejen

Tag med på rejsen mod en grøn fremtid

I Danmark skal vi reducere vores Co2-udledning med 70% inden 2030. Rejsen mod en grønnere fremtid er en rejse, vi alle skal ud på, og det er aldrig for sent at starte, for en ting er sikker:  at blive hjemme er ikke en mulighed!

Skru op eller ned for din klimaindsats 

Som virksomhed kan man skrue på flere parametre, når det kommer til at blive grønnere og mere bæredygtig. Et af de parametre er den strøm, du køber. Hos Midtjysk Elhandel kan vi hjælpe dig med at indkøbe certificeret grøn kategori 1 eller kategori 2 strøm. 

Vi har valgt at give vores kunder mulighed for at bidrage på den grønne rejse helt ud fra eget ønske og ambitionsniveau. Derfor har du mulighed for at skrue op eller ned for dit bidrag til den grønne omstilling, når det kommer til grøn strøm. 

 Læs mere om hvordan din virksomhed kan skrue op eller ned for jeres klimaindsats, når det kommer til grøn strøm, herunder. 

I Midtjysk Elhandel lægger vi vægt på at møde virksomheden, hvor den er. Vi har en dialog for at finde ud af, hvor grøn man ønsker at være, og så sørger vi sammen med virksomheden for at komme i mål.
Jan Fuglsang, Key Account Manager, Midtjysk Elhandel. 

3 fordele når I vælger GRØN el

  • I fremmer efterspørgslen på vedvarende energi og bidrager til et grønnere miljø.
  • I styrker jeres grønne virksomhedsprofil med grøn branding uden tidsrøvende administration.
  • I modtager dokumentation, som kan bruges i jeres markedsføring.

Bliv inspireret af kunder, der har valgt vores grønne løsninger

Gå til cases

Kontakt os i dag og lad os starte dialogen

Jan Fuglsang

Key Account Manager

Læs mere om Jan