Et bidrag til regnskoven Bigai

Vi støtter med 1.000 kr. for hver 1 GWH solgt 

Erhvervskunder kan selv støtte regnskoven med endnu mere 

Som kunde hos Midtjysk Elhandel er du med til at støtte ’verdens lunger’, nemlig regnskovene i Sydamerika. For hver 1 GWH grøn strøm vores kunder køber, støtter Midtjysk Elhandel regnskovene i Bigai i Ecuador med 1.000 kr. - i samarbejde med Randers Regnskov. Du har som erhvervskunde mulighed for at støtte endnu mere, kontakt os for at høre mere. 
 

Hvor er Bigai? 

Bigai ligger lige op ad nationalparken Sumaco Galeras, hvor Andesbjergenes østlige skråninger møder den varme, fugtige regnskov. På grund af den utrolig artsrigdom i Bigai er området et såkaldt hotspot for biodiversitet. 

Der er ingen mennesker i Bigai, kun natur. Men lige syd for området er der masser af marker, og der ryddes skov for at gøre plads til kødkvæg. For at sikre at Bigai forbliver uberørt, har Randers Regnskovs Naturfond ansat en lokal koordinator samt to lokale skovvagter, som patruljerer området og holder krybskytter og andre ubudne gæster væk.  

Læs mere om projektet her

Vi støtter regnskoven

For hver 1 GWH grøn strøm vores kunder køber, støtter Midtjysk Elhandel regnskoven med 1.000 kr. Som erhvervskunde kan du støtte yderligere. 

Vi støtter regnskoven
https://www.regnskoven.dk/laerbevar/naturbevarelse/bigai/videosnaser-fra-bigai/
I Midtjysk Elhandel lægger vi vægt på at møde virksomheden, hvor den er. Vi har en dialog for at finde ud af, hvor grøn man ønsker at være, og så sørger vi sammen med virksomheden for at komme i mål.
Jan Fuglsang, Key Account Manager, Midtjysk Elhandel. 

Kontakt os i dag og lad os starte dialogen

Jan Fuglsang

Key Account Manager

Læs mere om Jan