Markedsnyt

Hold dig opdateret på, hvad der sker på el-markedet

Tilmeld markedsnyt

Koldt, tørt og vindstille vejr har præget elmarkedet den seneste tid, og det har medført den højeste spotpris siden februar måned. Dog vidner det internationale dataanalysefirma Refinitivs 46-dages vejrprognose om mildt vintervejr frem mod jul, og det tøjler priserne på et stabilt niveau for årstiden. Midtjysk Elhandel – MEH – giver dig her en aktuel status over el-markedet i Danmark og Norden.

Svejsninger på et fransk kernekraftværk og et hollandsk gasfelt, som skal tages ud af produktion før tid, er blandt de bølgeskvulp, som har præget elmarkedet den seneste tid. Desuden forudser metrologer en kold oktober måned, hvilket også har indflydelse på elprisen. Vi giver dig her en aktuel status over el-markedet i Danmark og Norden.

Onsdag den 7. september går COBRA i fuld drift og åbner op for 700 MW-kablet mellem Danmark og Holland. Forventningerne til idriftsættelsen præger el-markedet i Norden, ligesom en lav CO2-pris, bugnende kul-lagre og en mulig eskalerende handelskrig mellem USA og Kina også har indflydelse på, hvad strøm skal koste. Midtjysk Elhandel – MEH – giver dig her en status over el-markedet i Danmark og Norden.

Få seneste markedsnyt