Midtjysk Elhandel - el til erhverv med årsforbrug >100.000 kWh

Landsdækkende
el-handelsselskab


Midtjysk Elhandel har en stor kundekreds i det midtjyske, men også erhvervsvirksomheder andre steder i landet har valgt os som deres foretrukne samarbejdspartner. Primært henvender vi os til el-kunder inden for erhverv med et årsforbrug på over 100.000 kWh. Vi har godt 400 erhvervskunder i alle forbrugsklasser – fra 100.000 kWh til over 30.000.000 kWh i årligt forbrug.

Midtjysk Elhandel er et landsdækkende el-handelsselskab, som er ejet af de to selskaber Verdo og Energi Viborg.

Læs mere om samarbejdet

Sharing Power - et nordisk samarbejde 

Midtjysk Elhandel er en del af Sharing Power. Fællesskabet er dannet efter konkrete forespørgsler fra erhvervskunder i forhold til indkøb af el på tværs af landegrænserne i de skandinaviske lande. Skandinavien bliver ofte betragtet som ét samlet marked af virksomhederne, og det er derfor naturligt at tilbyde én samlet tilgang til el-indkøb.

Den bedste sammensætning af dine elprodukter

Med Midtjysk Elhandel får du professionel rådgivning og et samarbejde, der er skabt på tillid og mange års erfaring med elhandel.

Vi har baseret vores forretning på tæt kundedialog, indgående markedskendskab og konkurrencedygtige priser. Vores lange erfaring inden for elhandel betyder, at vi kender elmarkedet indgående, og vi kan derfor yde dig professionel rådgivning og sparring, når det kommer til dit el-indkøb.

Vores forretning er baseret på langvarige, personlige relationer. Vi er stolte af, at 95% af vores kunder genkøber eller fornyr deres el-aftale.   Henrik Ravn, Midtjysk Elhandel

Vigtigt før du køber


Der er flere forhold, der gør sig gældende, når din virksomhed indgår kontrakt om køb af el. Både virksomhedens forbrugsmønster, risikovillighed og produkttype kræver nøje overvejelse for at få den optimale elpris.

Med Midtjysk Elhandel som sparringspartner og rådgiver stiller vi de vigtige spørgsmål, der giver din virksomhed grundlaget for at træffe den rigtige beslutning - med det sigte at risikominimere i forhold til din forretning og el-omkostning.


Midtjysk Elhandel som sparringspartner

Handel på elbørsen NordPool

Al elhandel foregår på frie markedsvilkår på den nordiske elbørs NordPool. Vi følger altid prisudviklingen tæt, så vi sikrer dig den bedste pris. Sammen laver vi din el-aftale, så du får den mest favorable sammensætning af el-produkter.

Hvorfor vælge Midtjysk Elhandel
som din samarbejdspartner?

Individuelle løsninger

Med et indgående markeds-kendskab sammensætter vi produkterne, så du får præcis den løsning, du har behov for - hverken mere eller mindre. En løsning der er skarp på pris, din risikoprofil og som samtidig kan styrke din CSR-profil.

Rådgivning, der gør forskellen

En lang brancheerfaring sikrer dig professionel og pålidelig rådgivning. Vi sætter os grundigt ind i dit behov, så vi kan yde dig den bedste individuelle sparring. Vi er stolte af, at 95% af vores kunder fornyer deres aftale.

Altid tilgængelig

Du kan få fat i os præcis, når du har brug for det. Vi er ved telefonerne og på mail 24/7–360 dage om året. Du får én kontakt til el-indkøb i hele Norden, og adgang til en række specialister, der alle brænder for at udnytte el bedst muligt.

Kontakt os i dag og lad os starte dialogen

Jan Fuglsang

Key Account Manager

Læs mere om Jan